Bedsteforældre/Forældre-barn kurser

Forældre/Barn Gymnastik

Mor/far & barn gymnastik for de 2 - 4 årige

Tag dit barn under armen og kom til forældre barn gymnastik i Herning. Vær aktiv med dit barn og hav det sjovt,  alt imens du hjælper med at styrke barnets motorik og kropslige selvforståelse. Vi skal løbe, kravle, rulle, krybe, springe, kaste, krybe og en masse andet sjovt. Kom og vær med! Dit barn vil elske dig for det!

Læs mere


Hvad går mor/far & barn gymnastik ud på?

På dette hold, forener vi musik og gymnastik med en masse forskellig aktivitet, og her kan du som forælder få en god fællesoplevelse sammen med dit barn. Her har barnet muligheden for at udvikle sin motorik i forskellige redskabsbaner og via forskellige grundmotoriske bevægelser, som blandt andet løb, hop, spring, kast, rulle, kryben og kravlen. Alt sammen imens vi har det sjovt og i bliver bragt tættere sammen.

Mor/far og barn:

  • Mixer børnegymnastik og glad musik
  • Styrker dit barns motorik og kropslige forståelse
  • Giver dig og dit barn kvalitetstid gennem fysisk udfoldelse
Hvad skal der ske på holdet?
Til forældre barn gymnastik vil vi udfordre samtlige sanser i kroppen ved leg med faldskærm, bolde, lagner, hulahopringe, risposer og meget andet. På holdet vil vi også lave en masse forskellige sanglege, rim og remser. Derudover puster vi til det indre konkurrencemenneske gennem konkurrencer, stafetter og fangelege.

>> Tilmeld jer kurset allerede i dag. Tryk på knappen ”tilmeld”.