Foredrag, koncerter og rejser

Elsker du at få ny viden og bliver du inspireret af mennesker, der har noget på hjerte? Søger du aktuelle foredrag og oplevelser i Herning? Så meld dig til et af vores spændende foredrag eller oplev koncerterne i vores varierede og fyldige aftenskoleprogram, hvor vi tilbyder koncerter og foredrag for enhver smag.

Læs mere

Hvem holder foredrag og koncert i Herning?

Du kan møde kendte foredragsholdere, forfattere, skuespillere og tv-personligheder, men også masser af mindre kendte foredragsholdere, som holder foredrag om tidens aktuelle emner. På koncertsiden kan du opleve sangere fra den danske kulturarv. Kom og hør deres spændende, interessante og underholdende indlæg. 

Du vil gå hjem med inspiration, ny viden og godt humør. 

Hvor kan jeg opleve jeres foredrag og koncerter?

Vores foredrag afholdes flere steder i Herning.  Nogle foredrag afholdes i vores egne lokaler. Derudover har vi en bred vifte af gode samarbejdspartnere, som f.eks. Mediehuset Herning Folkeblad, HEART - Herning Museum og MCH, der danner rammerne for de mange arrangementer. 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres foredrag og koncerter?

Klik på knappen BESTIL BILLET og bestil og betal dine billetter online. Billetsalget online er åbent døgnet rundt, og du får billetter leveret direkte til din indbakke umiddelbart efter du har kørt betalingskortet igennem. 

Du er også velkommen til at komme ind på vores kontor og købe billetterne. Billetterne kan ikke bestilles telefonisk.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller tlf. 9722 4744.


14.-17. oktober 2017

Opera på stranden og FOF

Er du operainteresseret? Kom og oplev inspirerende og fantastiske indlæg og koncerter på meget højt niveau.
14. november, kl. 19.00

Ulf Pilgaard

Efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio- og tv-satiren samt i tv-serier og film fortæller Ulf Pilgaard for første gang hele historien om sin enestående karriere.
23. november kl. 19.30

Anne Linnet

Kom og nyd Anne Linnets musik i kirkerummets særlige atmosfære og akustik
28. november, kl. 19.00

Svend Brinkmann

Kom om oplev foredrag med Svend Brinkmann, hvor han stiller spørgsmål ved, om vi nu nået grænserne for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere?
22. marts, kl. 19.30

Søs Fenger

Oplev en uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger i Herning Kirke
5. april, kl. 19.00

Ghita Nørby og Hanibal

Oplev Ghita Nørby vil bl.a. læse nogle af hendes favorit eventyr af H. C. Andersen og fortolke Jeppe Åkjærs smukke sange, mens guitaristen Lars Hannibal skaber smukke melodiske laguner til fordybelse.
Charlotte Rørth holder foredrag i Herning. Journalisten Charlotte Rørth var ikke et religiøst menneske – hun var ikke engang et spirituelt søgende menneske – da hun en dag bogstavelig talt så lyset og mødte Jesus i en kirke i Spanien
12. april, kl. 19.00

Charlotte Rørth

Forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel. Kom og hør Charlotte Rørth fortælle om oplevelsen.
Kulturhøjskolen i Herning
Kultur

Kulturhøjskolen

Inspirerende, oplysende og hyggelige formiddage. Kom og oplev foredrag, undervisning, udflugt og samvær i en afslappet atmosfære.
Foredrag, koncerter og rejser

Opera for alle

Ved du ikke en pind eller kun en lille smule om opera, og er du nysgerrig efter at vide mere? Kig med her
13. - 14. januar 2018

Operatur til København

Ta' med på en forrygende operatur til København. Inkl. foredrag, transport, overnatning og operaforestilling og det Kongelige Teaters gamle Scene.
20.-28. maj 2018

Vandreferie - Camino Portugues, maj 2018

Vandreferie Camino Portugues, maj 2018 Ca. 100 km vandring på den spændende Portugisiske pilgrimsrute, der går igennem forskellig områder af Portugal: Hyggelige landsbyer, skov- og vinområder samt bjerge. Du oplever byerne: Lissabon, Sintra, Fatima og Porto. I Douro-dalen besøger vi en gammel vingård, hvor vi smager på portvinen, og om aftenen oplever vi stemningen langs kajerne i byen Porto. Vi overnatter i Fatima, er med til aften-lysmessen på den store kirkeplads, hvortil pilgrimme kommer kravlende på knæ (!) for at tilbede Jomfru Maria. Vi forlader Portugal og kører ind i Spanien til det andet store pilgrimsmål, byen Santiago de Compostela. Endelig besøges Finisterre, der af mange pilgrimme igennem tiderne, er blevet betragtet som "Verdens ende". Vi vandrer ca. 16 km om dagen, har egen service-bus (- din sikkerhed) med hele vejen, som bl.a. transporterer vores bagage. Vi bor på hoteller/hostels, alle deltagere får eget værelse med bad. 9 dage, ca. 100 km. Du oplever de flotteste strækninger på den lange pilgrimsrute i Portugal. Egen service-bus er med hele vejen – din sikkerhed. Vi går i mindre grupper, som selv afpasser vandretempoet. Mulighed for at vandre del-strækninger på dagsturene og ellers tage med bussen. Der udleveres kortskitser over de daglige vandringer. Vi passerer de kendte byer på Camino Portugues: Lissabon, Fatima, Porto samt Santiago de Compostela og Finisterre. Overnatning i værelser på mindre hoteller og hostels med eget dusch/toilet.
Foredrag, koncerter og rejser

Guiseppe Verdi

Om Verdi den italienske operas konge, er et spørgsmål om smag og behag og definitioner, men Verdis operaer er absolut værd at fordybe sig i.