Hundetræning

Ringtræning "Freestanding" - Udendørs

Gå til ringtræning med din hund hos FOF i Herning
Freestand ringtræning i forbindelse med hundeudstilling – hvad er det?

Når man skal på hunde-udstilling med sin hund, er det vigtigt, at man som handler (fremviser), kan få det allerbedste frem i sin hund og man formår at vise hunden frem med overblik, ro og værdighed. Det er noget som hund og handler kan lære gennem freestand ringtræning. 

Freestand ringtræning er en form for hundetræning med henblik på at lære hunden at vise sig optimalt frem i udstillingsringen både når den står foran dommeren og når den skal vise sine bevægelser.Det er desuden vigtigt at hunden er socialiseret, så den opfører sig ordentligt i ringen, løbe rigtigt samt stå korrekt, efter konceptet free-standing.

Hunden skal være vaccineret efter gældende regler inden kursusstart og have udvidet hundeansvarsforsikring. Ved tilmelding bedes oplyst hundens race, alder og køn.

Læs mere.

Freestand ringtræning er ikke kun hundetræning som bruges i forbindelse med at skulle på hundeudstilling. Freestand ringtræning er også hundetræning som giver en oplagt mulighed for dig, der gerne vil træne kontaktøvelser med din hund, gå bedre og mere disciplineret. Derudover er freestand ringtræning god stimulation for din hund med flere øvelser, da din hund bliver udfordret gennem sin hundetræning i at stå og gå korrekt.FOF Herning tilbyder freestand ringtræning sammen med Tiklo Hundeskole.

I sommerhalvåret foregår forberedelserne til hundeudstilling via freestand ringtræning udendørs i Arnborg og i vinterhalvåret indendørs i Herning. Her kan du og din hund under instruktion af Tine Kloster sammen forberede jer til hundeudstilling, eller fortsætte jeres tidligere hundetræning.