Sæt smag på dit efterår

Sæt smag på dit efterår med et af vores mange madkurser. Der er helt sikkert noget for dine smagsløg, uanset om du er nybegynder eller en haj i køkkenet.

Bevæg dig glad

Er du på jagt efter sund og sjov motion i efteråret? Giv din krop en kærlig håndsrækning med et motions- eller dansekursus, der giver god samvittighed, sved på panden og et smil på læben.

Slip tonerne løs

Går du rundt med en sanger i maven, har du altid drømt om at spille et instrumet eller trænger du til at støve teknikken af, så du kan blive en endnu bedre musiker?

Kreativt

Har du en kreativ åre? Forårets kreative kurser kan få det til at krible i fingrene, hvad enten du er til tegning, maling, garn, træ eller pil.
Kompeserende undervisning hos FOF i Herning

Kompenserende undervisning

Kompenserende træning er gratis træning i varmtvandsbassin med 34 grader varmt vand. Især for personer med muskel- og ledproblemer. Nye hold starter i uge 35. Ring til os på tlf. 9722 4744 nu og bliv skrevet op.
Lær om mindfulness i Herning

Yoga og meditation

Mindfulness og meditationen giver dig mulighed for at lade op og geare ned i hverdagen. På et af vores kurser kan du hente gode værktøjer, som du kan have glæde af, når du kommer hjem og vil fortsætte.