Billund-Grindsted

Dømt blind

Dømt blind hva'så foredrag med Morten Bonde i Horsens, Hedensted og Vejle

 

DER ER LUKKET FOR TILMELDING, SALG I DØREN ER MULIGT MED KONTANT BETALING PÅ BELØBET.

 

Se muligheder frem for begrænsninger

Dømt blind – Hva` så? Et positivt foredrag - der smitter!

Morten Bonde – Senior Art Director hos LEGO - har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind.”Hvordan finder jeg lys i livet, når alting omkring mig synes at blive mørkt”? Det spurgte han sig selv, da han var ramt af stress og depression og ikke anede, hvordan han skulle komme videre i sit liv. 

Morten brugte et år på at finde vejen, og dét er der kommet en humoristisk, rørende og yderst inspirerende historie ud af. ”Jeg besluttede mig for at ville se lysere på verden, og på et år fandt jeg nogle ret fantastiske værktøjer og en viden, som fik mig til at se helt anderledes på mig selv og hele verden omkring mig, og de opdagelser vil jeg gerne give videre”.  
 
Som foredragsholder og motivator er Morten Bonde drevet af overbevisningen om, at vi alle har potentialet for storhed og ubegrænsede evner. Med hans letforståelige, opmuntrende, humoristiske og medfølende fortællestil, fortæller han, hvordan vi alle kan rykke os og se muligheder i stedet for begrænsninger.
 
Med eksempler fra sit eget liv som synshandicappet, viser han sit publikum, hvordan de kan blive i stand til at vende negative tanker til positive, og hvordan de kan være bidragere til en positiv kultur. Det starter nemlig altid hos én selv. 

NOVOZYMES sagde:
“Tusinde tak for dine tanker og idéer til hvordan man kan takle forskellige problemstillinger og især svære livskriser. Det var hudløst ærligt og råt for usødet, dog skånede du os ved at bruge din enorme humoristiske sans, hvilket gjorde at man kunne lytte endnu mere intenst og huske en masse af dine gode pointer.

Kolding Sygehus Akutafdeling sagde:
 “Det var et helt igennem fantastisk foredrag. Din positive tankegang og måde at være på har i den grad smittet af. Alle burde opleve lige netop DIG.”