Børn, unge og forældre

Hvorfor forstår du mig ikke...? - workshop

Hvorfor forstår du mig ikke..?

Av – hvis der er noget, vi som forældre gerne vil, så er det da lige præcis at forstå vores børn! Men hvorfor er det så, at så mange børn står med en følelse af ikke at blive forstået af os voksne?

Jeg har gennem mange samtaler med unge og voksne hørt disse ord: ”jeg føler ikke, at der var nogen, der forstod mig”. Følelsen af ikke at være blevet forstået efterlader en følelse af at stå alene tilbage – alene med sin ’ked af det hed’, sin frygt eller vrede. Og hvor går vi så hen med den? Vi går ingen steder – for hvor skal vi gå hen som barn eller ung? I stedet lukker vi det inde, ned i maven med det, langt ned i maven og håber så, at det med tiden forsvinder som dug for solen. Desværre er det bare ikke altid, at det forsvinder. Det kan være startskuddet på at skabe en frygt – en frygt, som mange voksne kæmper med hver eneste dag. Frygten for at turde åbne op – åbne op for deres følelser, ene og alene i frygt for igen IKKE at blive mødt og forstået.

MEN – det behøver ikke at være sådan! Der er hjælp at hente, så dine børn kommer til at føle sig forstået og dermed udvikler en egenskab i at kunne udtrykke sig overfor andre - også når det gælder dét, som er følsomt.

Hvis du ønsker, at dine børn skal kunne udtrykke sig frit uden frygt.. Så kom med til workshop om kærlighedens sprog. Få indsigt i kærlighedens 5 sprog og lær, hvordan du mestrer brugen af dem – endda helt uden at involvere dem, som du ønsker at forstå. Måske du tænker, det kan man da ikke, men jo DET KAN MAN og det virker!! Ikke nok med at det udvikler dit barns egenskab i at udtrykke sig, så skaber det også en kærlig og tryg relation mellem dig og dit barn.    

Kærlighedens 5 sprog består af:

• Anerkendende ord
• Tid sammen
• Fysisk berøring
• Gaver i form af små betænkelige hilsener
• Tjenester

Første aften gennemgår vi de 5 kærlighedssprog, så alle går derfra med styr på, hvordan hver enkelt sprog tales og bruges i praksis. Anden aften taler vi om alle gaverne ved at bruge kærlighedens sprog og konsekvenserne, når vi ikke bliver mødt og forstået på vores sprog. Vi taler om, hvad du har observeret, og om du har fået øje på, hvilke kærlighedssprog dit barn taler. Måske du endda er begyndt at bruge kærlighedssprogene overfor dit barn og begyndt at mærke effekten og gaverne.

Inkl. en lille pause på 15 min., hvor jeg byder på lidt sødt og sundt. Kaffe, te og kakao kan købes hos FOF for 5 kr. (husk derfor 5 kroner)