Juleaktiviteter

Julekoncert 2019

Stig Rossen - Julekoncert

Stig Rossen er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse op til jul. Stig Rossen vil med sin store sangstemme sætte gang i julestemningen i Klosterkirken.  

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han leverer julestemning til hele Danmark. Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte, og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer
og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire.

Når Stig Rossen sammen med sin pianist og kapelmester gennem næsten 20 år, Thomas Jaque, i forbindelse med turnéen i år besøger en håndfuld kirker, er der lagt op til en endog meget stemningsfyldt julekoncert. Stig Rossen har altid elsket at synge julesange i netop kirkerummet, hvor så megen af stemningen på forhånd er givet af de smukke rammer. Disse julekoncerter i kirkerne bliver i sagens natur mere afdæmpede og reflekterende end de store koncerter med kor og orkester, men det klæder netop julesangene rigtig godt.

Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. Blandt publikum er hvert år nye koncertgængere, men også mange trofaste koncertgængere, hvoraf nogle har været med helt fra begyndelsen.

Det er derfor med ekstra stor glæde, at Stig Rossen i år inviterer alle med til 25. års jubilæumsjulefest. Gå ikke glip af denne fantastiske julekoncert. Der bliver rift om billetterne. 

Program:

  • 14.00 Dørene åbnes
  • 15.00 Koncerten begynder
  • 16.15 Tak for i dag og god jul

FOF bakker op om Kræftens Bekæmpelse, hvorfor kr. 20,- fra hver solgt billet vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse i Horsens.

Der kan ikke parkeres ved Klosterkirken. Der henvises til byens øvrige parkeringsmuligheder. 

Unummererede pladser. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
195749
lør 30-11-19 15:00
Horsens
Stig Rossen
Kr. 195