Mad | øl/vin | kage | flødeboller

Chokolade kursus - grundkursus

Chokolade kursus - grundkursus

Kunne du tænke dig at lære grundteknikkerne til en god ganache, og en god temperering?

Så er dette lige kurset for dig! Vi gennemgår alle de vigtigste teknikker omkring temperering, hvad der er svært og hvorfor det nogle gange går galt. Vi temperer chokolade hver især, så man får teknikkerne i hænderne.

Vi laver i fællesskab en smag til vores fyldte chokolader og gennemgår, hvad der er vigtigt i forhold til holdbarhed i cremen, i forhold til smage, og hvordan med får den ønskede konsistens.

Der vil være to pauser imens chokoladen får hviletid. Her vil der være en kop kaffe/te.

Vi laver hver især ca. 20 stk. fyldte chokolader. Det er muligt at tilkøbe ekstra 20 stk ved en merpris på 80,- kr. som afregnes direkte med underviseren. Dette kan bestemmes og bestilles på dagen.

Der vil selvfølgelig være opskrifter og teknikker til temperering, så man kan fortsætte derhjemme efterfølgende.

Bemærk: Prisen er inkl. chokolade, kaffe/te og en æske til de færdige chokolader.