Madfællesskab Vejle - UNDER UDARBEJDELSE

Vi leger med mad

Vi leger med mad 

"Vi leger med mad" giver dig, som ung, mulighed for at deltage i en madklub på fleksibel basis, hvor du selv kan tilmelde dig fra gang til gang.

Derudover har du mulighed for at være vært for en aften. Værten får mulighed for at afvikle "Vi leger med mad", hvor rammerne er sat op for dem, og hvor det, aftenens vært reelt skal udføre, er at planlægge tema og opskrift samt præsentere og assistere deltagerne gennem temaet for den aften, de er værter. Det er værten, som bestemmer aftenens tema, dvs. hvad der skal laves, og hvad der skal købes ind. Der vil være assistance fra projektets tovholder Hanne Rønberg. Kontakt Hanne på 2814 3317, hvis du har lyst til at være madvært. 

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige "Vi leger med mad" aktiviteter som allerede er sat i værk. Det er også her du tilmelder dig og betaler for din deltagelse. Prisen pr. arrangement er kr. 40,- Tilmelding er bindende og beløbet tilbagebetales derfor ikke, hvis du bliver forhindret. Du må meget gerne melde afbud til Hanne, så en anden kan få din plads. 

SÅDAN TILMELDER DU DIG: 

  • Gennemfør din tilmelding her på hjemmesiden via knappen tilmeld, på det hold du vil deltage på.
  • Du modtager herefter en bekræftelse på mail, hvor du bliver informeret om vores MobilePay nummer. 
  • Indbetal kr. 40 via MobilePay, som angivet.
  • I kommentarfeltet på MobilePay skal du skrive dit deltagernummer som står på den bekræftelse du har modtaget på mail.

Har du spørgsmål til din tilmelding er du velkommen til at kontakte FOF's administration på telefon 76258988 (man-tor kl. 10-15) eller via mail hhv@fof.dk.