Madfællesskab Vejle

Vi leger med mad

Vi leger med mad - et madfællesskab for unge (15-30 år)

"Vi leger med mad" giver dig, som ung, mulighed for at deltage i en madklub på fleksibel basis, hvor du selv kan tilmelde dig fra gang til gang. 

Vi vil sammen med unge i Vejle sætte fokus på at opmuntre til madglæde i et fællesskab og skabe et socialt rum, hvor unge kan møde andre unge.

Derudover har du mulighed for at være vært for en aften. Værten får mulighed for at afvikle "Vi leger med mad", hvor rammerne er sat op for dem, og hvor det, aftenens vært reelt skal udføre, er at planlægge tema og opskrift samt præsentere og assistere deltagerne gennem temaet for den aften, de er værter. Det er værten, som bestemmer aftenens tema, dvs. hvad der skal laves, og hvad der skal købes ind. Der vil være assistance fra projektets tovholder Hanne Rønberg. Kontakt Hanne på 2814 3317, hvis du har lyst til at være madvært. 

Nedenfor kan du se datoerne for de forskellige "Vi leger med mad" aktiviteter som allerede er planlagt. Emnerne kommer på løbenede. 

Det er også her på siden du tilmelder dig og betaler for din deltagelse. Prisen pr. arrangement er kr. 40,- Tilmelding er bindende og beløbet tilbagebetales derfor ikke, hvis du bliver forhindret. Du må meget gerne melde afbud til Hanne, så en anden kan få din plads. 

SÅDAN TILMELDER DU DIG: 

  • Gennemfør din tilmelding her på hjemmesiden via knappen tilmeld, på det hold du vil deltage på. Der kan bl.a. betales med MobilePay.

Har du spørgsmål til din tilmelding er du velkommen til at kontakte FOF's administration på telefon 76258988 (man-tor kl. 10-15) eller via mail hhv@fof.dk.