Skraldespand

Pilates for alle - balance, energi og styrke! - Linda Jakobsen

Der arbejdes med de grundlæggende pilates-principper, øvelser og positioner, der både styrker og afspænder kroppen. Det styrker kernemuskulaturen, forbedrer kropsholdningen og giver mere energi. Ved at bruge åndedrættet opnås stor kvalitet og effektivitet i øvelserne, og kroppen fyldes med ilt og energi.

Denne pilates-lektion er baseret på Balanced Body Pilates, der arbejder med det naturlige åndedræt og kroppens naturlige bevægemønstre. Det er en skånsom og samtidig effektiv træningsform, der styrker hele kroppen med fokus på kernemuskulaturen: ryg, mave, bækken samt skuldre og hofter.

Alle kan være med, og øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og behov. Der vil gennem forløbet opnås en god forståelse for pilates, og programmet er opbygget, så deltagerne fra gang til gang oplever udvikling og fremskridt i deres træning.

Der er altid tid til en snak med instruktøren om særlige ønsker eller problematikker, som man gerne vil have vejledning om.

Træningen foregår primært på måtte uden hjælpemidler, men der vil ind imellem blive trænet med bolde, elastikker og foamrollers.