Skraldespand

Kropsterapeutisk Træning (KT-træning) - Lærke Velden

Kropsterapeutisk Træning ( KT Træning) tager udgangspunkt i, at vi med vores krop oplever forskellige spændinger i løbet af dagen, blandt andet stress, chok, traumer, præstation m.m. Alt sammen noget vores tanker forsøger at forstå, fixe, acceptere, leve med og blive en del af – eller blive af med. Men vores krop husker og desværre forløses hverdagens oplevelser i kroppen, ikke ved tankevirksomhed. Denne træningsform er nem, simpel og ikke spor svær at gå til – men giver derimod fantastiske resultater. En konkret reduktion af stresshormonerne samt en frigivelse af endorfiner. Kropsterapeutisk Træning har en stor effekt på fysiske samt psykiske tilstande som f.eks.: lyske/lændeproblematikker, stress, angst samt uro/søvnløshed/rastløshed m.m.

Har du en fysisk eller psykisk skavank, der kunne påvirke din træning, er det vigtigt du informere mig om det, inden træningens start.

Vi arbejder koncentreret med enkelte fodøvelser, løsner skulderne og mærker hele kroppen. Træningen er ’hjemmelavet’ af Lærke Velden men inspireret af TRE (Trauma, Releaseing Exercises), Cufei (Body SDS træning) samt guidet meditation (kundalini).

Det er en mellemting mellem gammeldags gymnastikøvelser med et tvist af yoga.

Du kan deltage hvis du er tyk, tynd, høj, lav, stiv, smidig, syg, rask, unge, gammel, kvinde eller mand... Men du kan ikke deltage, hvis du er gravid.

Træningen tager udgangspunkt i medianbanerne samt i biorytmerne og afsluttes med en lille guidet meditation.

KT Træning er til dig:

  • der er karrierebevidst og som vil slippe dagens udfordringer og på den lange bane vil undgå udbrændthed og stress.
  • som har stress, angst og depression tæt inde på livet – enten hos dig selv eller en af dine kære.
  • der har oplevet et volsomt chok i form af skilsmisse, sygdom, overgreb, trafikulykke eller dødsfald.
  • som har kæmpet, overlevet og følt en “påtvunget” identitetskrise/identitetsforandring.
  • med fysiske blokeringer så som ryg/læn-, potens-, iskiasnerve-, fordøjelses-, efterfødsels- samt blæreproblemer.
  • med psykiske problematikker, så som følelsesmæssige blokeringer – at du ikke kan mærke dine følelser eller tab af følelsesmæssig “kontrol” - at du ikke kan styre din vrede, angst, glæde, sorg og seksualitet.
  • som passer på din krop, nyder at mærke den, at være opmærksom på kroppens signaler og lytte til den samt give dig selv lov til velvære.

Det siger tidligere kursister:

Anonym mand (49) Vejle – Selvstændig Konsulent

Førstegangsoplevelse: Sjovt, fantastisk, effektivt

Efter den første træning sov jeg igennem hele natten – jeg skulle ikke op på wc. Det var utroligt, at så nem en øvelse kunne være så effektiv. Jeg har fået kontakt til min livsenergi igen og kan via de redskaber jeg har fået med hjem – hurtigt gøre noget, når kroppen har fået nok og inden den går i stress-mode.

Jeg synes KT-træning har forandret mit liv – NEJ – jeg har forandret mit liv på baggrund af de indsigter KT-træning har givet mig.

Lars Brogaard (45) Herning – Altmulig mand

Førstegangsoplevelse: Mærkeligt, sjovt, tankevækkende

KT-træningen har betydet en større ro i både kroppen, hovedet og maven. Hver gang forsvandt lidt af den knude, jeg gennem mange år havde opbygget i brystet.

Jeg kan klart anbefale KT-træning hos Lærke, fordi jeg fik flyttet nogle grænser, jeg fik ro i kroppen, mine tanker faldt til ro, og min knude af indebrændte følelser fik lov at løsne sig.Maria (37) Mern - Advokat

Første gangs oplevelsen: hårdt, mærkeligt, befriende.

Jeg mærkede hurtigt en større indre ro, der gjorde mig i stand til at håndtere mit til tider pressede job meget bedre. Jeg kom i balance både fysisk og psykisk, og efter nogle ganges træning, kunne jeg hurtigt mærke hvornår det var på tide at komme til KT træning igen! Hvorfor vil/kan du anbefale det

Du gør dig selv en tjeneste!Anonym kvinde (54)Herning - Faglig konsulent

Første gangs oplevelsen: Overvældende, fantastisk og effektivt

KT-træning har været en utrolig stor hjælp i mit stressforløb, gav ro og god nattesøvn

Det er utroligt effektivt mod stress , uro og giver balance i hele kroppen.Anja Skovmand (40) Ry - Pædagog

Første gangs oplevelsen: vildt, uforglemmelig, fascinerende

Det har gjort noget godt for mig....gik ned med stress og har/havde kæmpet i 6 år og KT var med til at rykke mig i den rigtig retning. En STOR GIVENDE GAVE, som alle mennesker burde prøve. Kan kun give den størst anbefaling, Lærke Velden har virkelige nogle

Den største givende oplevelse som vil ændre noget i dig....som vil give dig så meget!