Skraldespand

Cubansk Salsa

Der er desværre ingen hold i denne sæson. Du kan tilmelde dig vores venteliste/"ønskeliste" her: Venteliste

Bevægelserne i den traditionelle cubanske salsa giver en flot udstråling og udtrykker en meget stor livsglæde, hvilket netop er et af kendetegnene ved det cubanske folk og deres kultur. Ud over den cubanske salsa vil du på holdet også få en forståelse for musikken og den kultur, det hele stammer fra.
Undervisningen foretages af Erodys Castillo der er født og opvokset i Cuba og som med en god portion tålmodighed samt sin altid smittende danseglæde, vil guide deltagerne rundt i salsaens univers.

Erodys har taget sin danse uddannelse på Cuba, og har mere end 25 års erfaring med cubansk salsa gennem såvel uddannelse, arbejde som danser og underviser.
Hans største forcer som underviser er, ud over den store erfaring, at han er meget positiv, humoristisk og pædagogisk i sin måde at undervise på.
Han brænder for den cubansk salsa og lægger meget energi og engagement i undervisningen, så deltagerne på holdet får den bedste oplevelse hver gang.
Underviserens store erfaring gør, at han er god til at tilrettelægge undervisning efter de enkelte deltagere og deres indlæringsevne.
Erodys vandt de Nordiske mesterskaber i cubansk salsa i 2009 og året efter i 2010, blev det til en flot 2.plads til Europamesterskaberne. Han lever i dag af at undervise i ind- og udland sammen med nogle af de bedste undervisere i verden.
Du kan deltage uanset alder og køn, og det er ikke nødvendigt at have en fast partner for at deltage på holdet.
Du kan læse mere om Erodys og den cubanske salsa på www.bailasiempre.dk