Skraldespand

Hjælp, mit barn kæmper med angst - hvad gør jeg?

Vi er som forældre fyldt med kærlighed til og omsorg for vore børn. Vi ønsker, de er glade og rosbuste til livet. Oplever vi det modsatte, at vort barn kæmper med ubehag, svære følelser, angst og bekymringer, rammer det os hårdt. Når vi forstår angsten, ser vi, at vi kan være med til at vedligeholde angsten, fordi vi selv bliver ramt af angsten for angsten. Det er en ond spiral.

Når vi henter viden, forstår vi, at vi skal møde angsten – se den i øjnene for at få styr på den. Altså er dit barn bange for at sove selv, gå i skole, være hos en ven – eller at møde en hund – ja så er løsningen at sove selv, komme i skole, være hos en ven og møde en hund.

Nu bliver løsningen problemet !! Hvordan gør vi det, der er svært at gøre?

Hvordan hjælper jeg mit barn?

Står du med dette spørgsmål, er dette kursus noget for dig.

Her vil Laila Felicia Vester Nielsen tage dig med ind i angstens verden og give dig forståelse for, hvor du finder styrken til at være stærk for dit barn og hvordan I kan se angsten i øjnene. Skabe en robusthed for både forældre og barnet. Udgangspunktet er i den kognitive terapis verden og især med teori fra ACT. Laila har selv stået i rollen som forælder til et barn med angst. Derfor vil der være et autentisk og teoretisk sammenspil.

Undervisning vil tage udgangspunkt i jeres problemstillinger omkring

  • Angst
  • Forældre adfærd
  • Kognitiv omstrukturering (hvad tanker gør ved vore handlinger)
  • Elementer fra Cool Kids (kognitiv adfærd terapeutisk behandling til børn)
  • Hvordan vi møder angsten og bliver frie til at nyde livet

Det anbefales, at begge forældre deltager, men det er ikke et krav.