Skraldespand

6 uger gennem New Zealand i autocamper

New Zealand har i bogstavelig forstand utroligt meget at byde på, for selv om landet ligger helt for sig selv down under, rummer landet en fantastisk rigdom på såvel kultur som natur.

Kom og få en smag på fantastiske New Zealand sammen med vores foredragsholder Tom Mørk, der medlevende og inspirerende vil berette om et land med utrolige naturscenerier og kulturelle skatte, der for de fleste bliver en mindeværdig oplevelse for livet.

Dét er New Zealand - landet, der både er mytisk og magisk. Et sted, det er svært ikke at blive draget af og vende tilbage til. En ferie i autocamper handler om frihed og uafhængighed. Frihed til at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten. Frihed til selv at bestemme og være uafhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Og så er det ikke dyrere at holde ferie i autocamper end i bil. Ud fra egne oplevelser og erfaringer vil Tom Mørk fortælle om fordelene ved at rejse gennem New Zealand i autocamper.

Med billedshow og billeder fra campingpladser, landevejene og den enestående natur underbygger Tom argumenterne for ferie i autocamper. Når aftenen er omme, er du afklaret med, om du også er til ferie i autocamper.