Skraldespand

Astrologi - Sjælens kontakt til planeterne

Kursus i at anvende astrologi og coaching- kom til kursus i fof Horsens,Hedensted,Vejle,Grindsted og Billund med Kaj Larsen

Med planeten Saturn i Skyttens tegn frem til december 2017 er det tiden, hvor vi skal tage ansvar for en ny udviklingsfase. Årsagen til den store forandring skal findes i tre planeters unikke tegnplacering. De tre planeter er Saturn, Chiron og Neptun. Ser vi 2.000 år tilbage og mere end 1.000 år frem i tiden, så har Jorden og menneskeheden ikke oplevet denne særlige indstrømning af energi, som vi kommer til i løbet af år 2015 + 2016 + 2017. Vi kan alle få en større bevidsthed og en ny viden, også om det liv der er uden for vores planetsystem.

Med astrologien som værktøj, ser vi nærmere på den højere bevidsthed. Vi sætter farve og tekst på fremtidshoroskopet, så vi på den måde kan få klarhed for, hvad vi skal gøre, når vi møder en fysisk, spirituel og/eller følelsesmæssig skillevej. Et stort tema i foredraget er at se udfaldet af, hvad der sker, når vi blander energien fra de ydre planeter sammen. Vi ser bl.a. på dyrevelfærd, udlændige, flygtninge, religion og retfærdighed.

Se og læs mere: www.astrologi-info.dk

Foredraget er kl. 19.00.-21.00 inkl. en pause.