Skraldespand

Kickstart din indre anti-aging

Energi og livskvalitet kommer indefra. Rigtig mange kvinder gør en masse for at bevare udseende, spændstighed og udstråling, så langt op i årene, som overhovedet muligt. I virkeligheden kommer langt den vigtigste skønhed og anti-aging indefra. Malene Solborg vil denne aften give dig opskriften på, hvordan du laver det allerbedste indre mix af mindset, følelser, hjerne, intuition og bevidsthed, så du kan få et både sjovere, sundere og smukkere liv.

Denne aften glemmer vi alt om det, vi typisk forbinder med anti-aging nemlig kosttilskud, detoxkure, crossfit, stenalderkost og de bedste hudplejeserier.

Vi tager en helt anden vinkel, og bevæger os en tur indenfor – i dig. Og ser på, hvordan din hjerne, dit sind og din sjæl kan være din allerbedste INDRE ANTI-AGING.

Til dette foredrag vil Malene Solborg selvfølgelig fortælle om, hvad INDRE ANTI-AGING er, og hvordan du med fordel kan bruge det i din hverdag. Hun deler principperne i indre anti-aging – at skifte til et lavere gear, at lade batterierne op, at skabe indre ro, fred og nærvær, og at finde vejen til dig selv, og dit hjerte. Og du får både viden, og redskaber med hjem fra ”anti-aging værktøjskassen” - så du er klar til at gå i gang på egen hånd.

Aftenens temaer vil bl.a. være:

  • Ned med tempoet - op med nærværet, og lev livet lige nu
  • Modulér din hjerne, og få flere positive tanker og mindre tankekaos
  • Fyld din energitank, og skab mere glæde og overskud
  • Find ind til dig selv, og lev det liv, du ønsker dig - allermest

Malene Solborg