Skraldespand

Fra pligt til lyst

Fra Pligt Til Lyst

- Slip din kvindelige power fri og bliv en autentisk leder i hjemmet og på jobbet

Som superkvinder når vi det hele. Vi mestrer børnefødsler, familiecoaching, speltbagning, evig skønhed, det sexede og ikke mindst det nærværende blik. Og iført amazonerustingen håndterer vi ”det perfekte job”.
Vi er dygtige! Vi ”mander” os op, vi holder skansen og vi holder ud. Velbekomme!
Ikke sært, at raterne over ængstelige, stressramte, skilsmisseramte, depressionsramte eller silikoneramte kvinder boomer i disse år…. Men behøver det være sådan?

Tag på rejse med to kvinder, der fra hver deres ståsted i livet har erfaret, at modet til at leve i kontakt med den indre glød, inviterer nærhed, åbenhed og intimitet.

  • Kan jeg vende mit pligtliv til et lystliv?
  • Kan min tvivl, sårbarhed og følsomhed være kilder til kraft og selvværd?
  • Kan jeg være leder for andre og samtidig være tro mod mig selv?

JA!

Lad Marie og Mette inspirere dig. De fortæller ud fra deres erfaringer og research om, hvordan du kan lære at rumme din egen sårbarhed, din smerte og dine tvivl. Og hvordan netop disse følelser fungerer som portaler til styrke, velvære og ro og giver dig adgang til din autentiske kvindelige leder.

At se sine svage sider i øjnene kræver både mod, vilje og know-how, men det kan læres!

Nøglen til at leve et kraftfuldt og autentisk liv med dig selv bag roret bærer du selv. Men effektive værktøjer kan guide dig og låse op for amazonerustningen på arbejdet, og hjælpe til at du slipper fri af forventningerne derhjemme.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Marie er bosiddende i Californien, mor, hustru, ph.d. i visdomsstudier med speciale i de helende aspekter af bluesmusik, forfatter, lifecoach, erhvervsdrivende og manager….
  • Mette er bosiddende i Danmark, mor, kæreste, ph.d. i jura med speciale i skatteproces, ekstern lektor, forfatter, yogainstruktør, mentor og chefkonsulent….