Skraldespand

Jeg har stress - hjælp - eller har jeg?

Foredraget vil give dig indblik i, hvordan en ”fælleskultur” opstår via ord, og hvor farligt det er bare at gå med, for ord skaber virkelighed –måske farlig virkelighed, som har konsekvenser for dig og dit liv. Når folk slynger om sig med, at de har stress, og jeg faktisk ser, at de i stedet er dovne eller smyger uden om opgaverne, hvilke konsekvenser har det så for kollegaer/ familier eller relationer?

Konsekvensen er at de undlader at få ERFARINGER i praksis, og det skaber usikkerhed og utryghed inde i dem selv, og det gir frygt og angst. Så i stedet burde de sige ” Hjælp -Jeg har angst”!

Min erfaring gennem 16 år som konsulent viser, at vi har en stor gruppe mennesker, der konstant brokker sig, som har svært ved at indordne sig, og som synes, at de selv er verdens klogeste, men virkeligheden er noget ganske andet. Og nej de har ikke stress, tvært imod. De laver afledning, og det er en belastning for omgivelserne. 

Foredraget vil giv dig en indblik i stress, angst og frygt og på humoristisk vis måske giv dig mulighed for lidt selvrefleksion og indblik i andre.