Skraldespand

Klogere på italiensk vin og mad fra Campania

Italiensk vin og mad fra Campania - en forrygende start på weekenden!

Med udgangspunkt i Guido Parisis hjemegn Campania, tager Stig Andersen os med på en tur rundt i Campanias "vin-verden". Foredraget tager udgangspunkt i den vin, vi har i glasset, imens der fortælles vidt og bredt om vinene fra Campania. Der vil blive lagt op til, at deltagerne kan drøfte/diskutere vinene med de andre omkring bordet.

I forbindelse med foredraget vil der blive serveret en spændende 5 retters gourmetmenu. Guido Parisi stammer fra regionen og har sine kulinariske rødder her. Menuen vil udelukkende være sammensat af kvalitetsråvarer som Guido kender dem "hjemmefra". Stig vil præsentere og fortælle om vine fra Campania, som selvfølgelig er afstemt den spændende menu. 

Foredraget afholdes i autentiske italienske omgivelser hos L’Angolo Italiano - det italienske hjørne, som du finder i hjertet af Vejle på Nørregade 35.

Tilmeld dig en uforglemmelig, informativ og super hyggelig fredag aften. Der vil være mulighed for tilkøb af yderligere lækkerier fra køkkenet og vin fra vinbaren efter foredraget. Mad og vin (til foredraget) er indeholdt i prisen.

Begrænset antal pladser som tildeles efter først til mølle princippet  - max 33 personer.

Om Campania:

Campania er nok mest kendt for den smukke Amalfikyst og er prydet af en perlerække af byer, så som Ravello, Amalfi og Positano. Sorrentohalvøen og udsigten over Napolibugten, og vulkanen Vesuv er
også en del af regionen Campania.

 

Foredraget udbydes i samarbejde med:

L Angolo Italiano