Skraldespand

Kunsten at være for meget - Mette Ullersted

Kunsten at være for meget

Et oprør mod middelmådighed, kedsomhed og mådehold.

“Hun er for meget”, hører man nogle gange folk hviske. Ja, ja, ja … wagga, wagga, wagga! Man hører da aldrig: “Hun er for lidt”, hvilket ellers er et langt større og mere udbredt problem.

  • Et kærligt men velplaceret spark bagi til alle de kvinder der ikke bruger deres potentiale fuldt ud.
  • Træning i personlig power og i at føre sig frem med den krop man nu engang har – frem for hele tiden at ønske sig en ny.
  • Vejledning i at finde de håndtag man kan skrue på for at fyre op under udstrålingen.
  • Om hverdags-scoringer og kunsten at flirte med sin buschauffør. Om at ‘score’ sine kunder, sine kollegaer og sine naboer, hvor det at score ikke kun handler om erotik, men om at give andre mennesker lyst til mere af en.
  • Og ikke mindst om personligt mod til – på trods af angst og svedpletter under armene – at kaste sig helt derud, hvor man ikke ved, om man lykkes.

En veloplagt peptalk om at have modet til at være for meget. Et oprør mod middelmådighed, kedsomhed og mådehold mest til kvinder – men for de nysgerrige mænd er der også et par gode staldtips at hente.

Bobler og chokolade er indeholdt i prisen.

I mellemtiden kan du hygge dig med denne sjove video af Mette, som giver et godt indtryk af foredraget: http://www.metteullersted.dk/pr…/kunsten-at-vaere-for-meget/