Skraldespand

Astrologi - Lad lyset få plads i vores fremtid

Kursus i at anvende astrologi og coaching- kom til kursus i fof Horsens,Hedensted,Vejle,Grindsted og Billund med Kaj Larsen

Lad lyset få plads i vores fremtid

Den unikke energi, der er i planeternes nye tegnskifte i år 2018 og 2019, giver plads til optimisme, glæde og en ny begyndelse til gavn for os alle. 

Foredraget sætter fokus på de nye muligheder, som de tre planeter – Saturn, Chiron og Uranus vil give os de kommende år. 

Uranus vil i løbet af år 2018 hjælpe med til, at vi vil opleve, at der kommer en større og større fredsenergi til Jorden. 

Vi vil nyde godt af Saturns og Plutos energier, også selv om nogle vil skabe en frygtstemning. Vi vil opleve en slags mini magt- og finanskrise. En kriseenergi, som sammen med planeternes positive energier, har til hensigt at flytte os hen imod en ny og bedre begyndelse. 

Undervejs i foredraget vil vi se tilbage på årene 2015 – 2017 og hvorfor år 2016 vil gå over i historien som en milepæl for Jordens energiudvikling. 

Vi vil også se på, hvordan de børn, der er født i løbet af de seneste ca. 20 år og frem til og med år 2017, har været med til at skabe en særlig udvikling. 

Vi tager et kik tilbage på år 1518 – Reformationens tid – og sammenligner den med det, som vi alle kommer til at opleve i år 2019 og 2020. 

Vi ser på forskellige horoskoper bl.a. på D. Trump og V. Putin.  

Kan Donald Trump være den person, som bringer os alle nærmere fredens lys og et skridt nærmere Vandmandens tidsalder ?
Vi lader hans fødselshoroskop fortælle om de egenskaber han har i dette liv.

Vladimir Putin og Donald Trump:
Er der en skjult dagsorden for de to personer og har de en fælles opgave i dette liv ?
Vi sammenligner deres horoskoper og lader astrologien beskrive, hvad de kan udrette sammen for os alle.

Beskrivelse af foredraget: www.astrologi-info.dk