Skraldespand

Design dit liv med hjertet

Design dit liv med hjertet

Elsker du mandage? Det gør vi – og vi vil rigtig gerne inspirere DIG til at leve et liv, hvor du elsker mandage mindst lige så meget som fredage!

Til foredraget vil Torben (ham den gamle) dele en række værdifulde redskaber, som tanker og mentale muskler, der bruges til at opnå det i livet, man virkelig brænder for. Han vil, ved hjælp af små historier, masser af humor og en karisma i verdensklasse, fortælle om alt det, man ikke lærer i skolen, men bliver testet i, når man kommer ud i den virkelige verden.

Amanda (hende den unge) er 20 år og driver i dag egen virksomhed som forfatter, coach, foredragsholder og underviser på kurser. Hun vil fortælle hele sin livshistorie på en rørende og gribende måde, som inkluderer alt lige fra en opvækst med manglende tro på sig selv, hvor hun gjorde alt for at ændre på sig selv for at passe ind, til hendes tid i gymnasiet med angst og depression. Hun fortæller også om, hvad der gav hende modet til at droppe ud af gymnasiet og følge sit hjerte, samt hvordan hun fandt sin egen vej i livet – en utrolig gribende historie, som man kun kan blive rørt af helt ind i hjertet.

Vores intention med foredraget er at inspirere dig, så du går hjem med et smil på læben og rygsækken fyldt med ny viden og værdifulde redskaber, som vil kickstarte din rejse mod et endnu mere givende liv. Vi mener, at et liv, uden hjertet som drivkraft, er et liv uden mening.

Tag dine venner, din familie og dine kolleger under armen og kom til en inspirerende aften fyldt med positiv energi! Du vil vel ikke gå glip af denne unikke mulighed for at åbne en dør, der kunne ændre dit liv én gang for alle – vil du?

 

_PQCjxR_wO0