Skraldespand

Fredagshøjskolen - Olympen

Fof workshop, Nordisk bestsellere. Vita Andersen og hendes digtsamling "Tryghedsnarkomaner", interesse i litteratur, fof Horsens, Hedensted og Vejle

En højskole i litteraturens, billedkunstens og fredagshyggens tegn

Har du lyst til at deltage i et inspirerende, lærerigt og hyggeligt fællesskab, hvor vi 4 fredage tager nye spændende emner op, der udspringer af litteraturens og/eller billedkunstens verden?

Kom og hør foredrag v. litteraturhistoriker Anne Valbjørn Odgaard, bliv inspireret til at læse litterære perler på række eller til at dykke ned i billedkunstens verden og deltag i en snak om dagens emne. Vi slutter af med en dejlig frokost sammen i FOFs kantine (valgfrit og for egen regning). Dagens ret / sandwich etc. bestilles/betales i kantinen inden holdstart kl. 10.00

Efterårets emne er: På rejse i sindet.

Vi kommer her omkring: udforskningen af sindet i litteratur og billedkunst, den fascinerende Aarhus-kunstner Ovartaci fra det psykiatriske hospital i Risskov, den mexicanske og surrealistiske maler Frida Kahlo den japanske bestseller-forfatter Haruki Murakami…og meget mere.

Kom til gratis informationsmøde fredag d. 6 november og mød Anne Valbjørn Odgaard og bliv klogere på, hvad fredagshøjskolen kommer til at bestå i, hvad du kan forvente, og hvad vi har at tilbyde.  

Tilmelding og yderligere information om informationsmødet: Fredagshøjskole intro