Skraldespand

Klikkertræning af hunde: Hvordan og hvorfor?

Klikkertræning - hvordan og hvorfor?

Konsulent i hundeadfærd – Sabrina Svane – tilbyder dig en inspirationsrig time, som giver dig alle grundelementerne til at træne hunden positivt og med omtanke.

Ønsker du at opnå bedre forståelse for din hund og hvordan den tænker? Hører mere om klikker træning og dets effekt og lærer metoderne til at opdrage hunden positivt og med tanke på dyrevelfærd? Så kom med til en lærerig time i hundenes tegn.

Kursuset er et teoretisk kursus, som vil komme ind på indlæringspsykologien – hvordan hunde lærer – og forklare hvordan de positive træningsmetoder virker og kan bruges i hverdagens opdragelse. Der vil være en gennemgang af hvordan klikkeren bruges i træningen og alle deltagere vil få mulighed for at afprøve en klikker.

Hovedemnerne i dette kursus:

  • Klikkerens historie og opdagelse: ”Skinnerboksen”
  • Indlæringsprincipperne: Klassisk og Operant indlæring fra indlæringspsykologien
  • Hvad er en belønning? Hvad er en straf?
  • Hvordan trænes og opdrages hunden effektivt
  • Klikkeren i aktion – Træning af hundeejeren!

Al gennemgang på kursuset stammer fra videnskabelige undersøgelser og studier, derfor kan man være sikker på at alt gennemgået materiale har hold i fakta.

Hunde skal ikke deltage i denne undervisning. Efter deltagelse på dette hold, har du mulighed for at deltage på kurserne med praktisk træning med din hund.