Skraldespand

Fugletur - Abrahamsens Gård

Vi mødes på Abrahamsens Gård (Jelling) kl. 19.00, hvor Conny Brokholm vil modtage dig/jer. Først vil Conny give en kort instruktion og vil derefter øse af sin viden om de lokale fugle og det lokale fugleliv. Dernæst vil vi bevæge os ud i naturen, hvor vi vil lytte til og lære meget mere om de enkelte fugle. 

Husk praktisk tøj og sko efter vejret. Conny Brokholm er underviser i Dansk Ornitologisk Forening.

Turens varighed er 3 – 4 timer. Børn indtil 18 år er gratis ifølge med en voksen. Der vil efter turen være mulighed for at nyde medbragt kaffe/te og kage i det åbne madpakkested. 

Abrahamsens Gård
Midt i det skønne naturområde syd for Jelling ned mod Grejs å ligger Abrahamsens Gård. Først og fremmest er Abrahamsens Gård base for OK Gorms ugentlige klub- og træningsaktiviteter og dagligt skole for 4-5 elever fra Skovagerskolen med deres lærere og pædagoger. Men derudover stilles stedets faciliteter til rådighed for offentligheden, når det er aktiviteter, der harmonerer med det at nyde stedet og bruge naturen.

Der er døgnet rundt adgang til toilet (indgang fra gårdsiden) og det såkaldte ”Åben Madpakkested” i ladebygningen (indgang ved Petanque banen), og man kan i godt vejr benytte stedets terrasse og møblerne her.