Skraldespand

Kromosomer eller cubansk claves - hvad nørder du egentlig med?

Har du en bred viden om et helt smalt emne eller en specifik viden om et kæmpe felt, så kom og dyrk dit nørderi med os.

Kunne du tænke dig at dele din passion med andre – eller måske møde nogen, der har de samme interesser som dig, så er projektet ”Hvad nørder du med? Scenen er din!” lige noget for dig. Her kan du møde andre med en bred viden om de smalle emner - oven i købet live.

Hvem kan deltage?

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du brænder for noget. Og ingenting er for smalt. Du er inviteret, hvis du er fan af fluer eller filatelist, passioneret programmør eller perlebyg-entusiast, hvis du er begejstret for blishøns eller bastskørter eller ven med veganerkost og vandmænd. Du er også inviteret, hvis du rykker på rawfood og rumfart eller fordyber dig i fodvorter eller friture. Og du er selvfølgelig inviteret, hvis du ved alt om kromosomer eller cubansk claves - bare du brænder for dit nørderi. Gør du det?

Hvad går det ud på?

Horsens Bibliotek og oplysningsforbundene AOF og FOF, DOF Brædstrup Aftenskole samt Forlaget Klim er netop i gang med projektet. Her inviterer vi unge og voksne til at mødes og dele interesser, hvor vi sammen med jer vil:

  • sætte folk i forbindelse med hinanden
  • arrangere møder med dialog og debat
  • hjælpe jer med mere info om jeres nørderi fra danske og internationale databaser

Gratis Nørdemesse 1. oktober

Lørdag den 1. oktober kan du snuse til forskelligt nørderi. Du kan endda selv få en gratis stand, enten alene eller sammen med din gruppe eller forening. Her kan du fortælle om din interesse eller lave en workshop, vise dine ting frem og sælge i begrænset omfang – eller måske bare suge til dig af inspiration fra alle de andre? Der vil være mulighed for at købe kaffe, te og saftevand og det hele foregår på Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12 (link) fra kl. 10:00-15:00. Book en stand senest 5. september hos Hanne Kjær på tlf. 76292441 eller e-mail: bibhk@horsens.dk.

Mere info

Få mere info hos Vibeke Mygind - som også gerne hjælper dig med at blive en del af projektet på tlf. 76292474 eller e-mail: bibvm@horsens.dk.

Flere arrangementer for nørder

Her vil du løbende kunne se andre arrangementer indenfor

”Hvad nørder du med? Scenen er din!”