Skraldespand

Billedbehandling Trin 1

Intensiv kursus i photoshop elements fof. Arbejd med billedbehandling i ekspert mode, beskæringer, lys og mere. Adobe photoshop elements. Kursus fof Horsens, Hedensted og Vejle

Inden vi starter op med at overføre billeder til computeren, skal kursisterne have kendskab til, om der er plads på computeren til billederne, computerens system, oprydning på computeren og antivirus. 

Dernæst ser vi på, om kursisternes kamera tager billeder af bedste kvalitet. Der gennemgås lidt om billedkvalitet og hvad vil det sige? Så er det tid til at oprette en mappestruktur, altså et digitalt album, hvor til vi vil overføre billeder. Vi skal gennemgå og øve, hvordan billeder overføres fra kamera til computer, gemmes på computeren og evt. også gemmes i andre medier, f.eks. på USB pen og ekstern harddisk. Vi lærer at give billederne navn, udskive billeder på papir og scanne USB pen og andre medier for virus. Nogle billeder skal forskønnes eller beskæres. Det gør vi i et billedbehandlingsprogram. Afhængig af forventninger, ønsker og spørgsmål ser vi, hvor langt vi når med billedbehandling.

Medbring selv bærbar pc. Efter aftale vil det være muligt at leje pc i undervisningstiden for kr. 100 pr. kursus.

Der må påregnes kr. 100 i materialeudgifter.  Max. 10 deltagere.