Skraldespand

Skat.dk

Dette kursus henvender sig til dig, der i det daglige bruger computer til det mest almindelige. Du har mod på at kaste dig over din egen skatteopgørelse på nettet, men har brug for vejledning og råd, før du kaster dig ud i det. På dette kursus vil du komme omkring både forskudsopgørelsen og din årsopgørelse på Skat.dk. Du vil kunne få hjælp til at rette og tilpasse din forskudsopgørelse og gennemgå din årsopgørelse. Da oplysningerne i skat er personlige, betyder det, at holdene vil være små, da der vil være tale om sidemandshjælp fra underviseren. Det kan betyde lidt ventetid af og til, men den er helt sikkert det værd.

Det er et krav, at du kan anvende en pc, og at du medbringer bærbar pc samt dit nøglekort fra NemID. Har du ikke et, så gå i god tid ned til Borgerservice på kommunen, der kan hjælpe dig med at bestille et.’

Det vil også være nyttigt at medbringe skatteoplysninger fra bank, realkredit, pension og efterløn. Kurset foregår over to gange, fordelt på den måde, at første kursusgang ligger i forbindelse med forskudsopgørelsen (november) og den anden kursusgang ligger i forbindelse med årsopgørelsen (efter 15. marts) i april måned.

Max 6 deltagere.