Skraldespand

Kokkeskole / Mad

Kokkeskole / Mad

Cooking for Dummies

Mangler du selvtillid i køkkenet? Kunne du tænke dig at forbedre dine madlavningsevner eller imponere dine venner med ny opdagede færdigheder i køkkenet?
Kokkeskole / Mad

"Champagnesmagning"

Du lærer tilblivelsen af de mousserende vine fra både Spanien, Italien, Tyskland og selvfølgelig fra det rigtige Champagne i Nordfrankrig.
Kokkeskole / Mad

English Pies and Puddings

England er kendt for dets ”pies & puddings”. Det kan være desserter, altså søde og med forskellig frugt, og de kan være hovedingrediens i en hovedret med f.eks. forskellige grøntsager, kød eller en blanding. Lær forskellen mellem de forskellige slags ”pies & puddings” at kende og se hvor langt, man kan få en rest eller andet fyld til at række vha. f.eks. et låg af dej til et fyldigt og spændende måltid.
Kokkeskole / Mad

Fondantkager for begyndere

På dette kursus lærer du at lave en kage med lækkert fyld overtrukket med fondant fra bunden.
Kokkeskole / Mad

Fransk bistro mad

Kom til en inspirerende fransk aften, hvor vi vækker liv i de gamle stolte franske traditioner. Vi laver en fire retters menu, der klart vil kunne imponere dine gæster.
Kokkeskole / Mad

Fredagstræf - Hyggemad

Kokkeskole / Mad

Mad for finere mænd

Til den glade amatørkok, nybegynder eller den nysgerrige, som gerne vil have gode idéer og kokke fif til spændende retter mad, til næste gang du skal have gæster eller imponere konen, kæresten eller dem, du holder af.
Kokkeskole / Mad

Hos os er der rent mel i posen - NYHED

Vi skal helt ind til hjertet af brødet - og det er ikke et hvilket som helst brød. Melet er fra Mejnerts Mølle og underviser er Helle Westerbye-Juhl fra Bønnen & Herligheden. Her er Helle fast ingrediens når det gælder bagekurser. Om nogle har hun haft fingrene i den økologiske brøddej.
Kokkeskole / Mad

Indisk

Kokkeskole / Mad

Italiensk

Kokkeskole / Mad

Klogere på italiensk vin og mad - Piemonte

Med udgangspunkt i Piemonte, indbydes du til vinforedrag med gourmetmiddag og vin fra Piemonte.
Kokkeskole / Mad

"Champagnesmagning"

Du lærer tilblivelsen af de mousserende vine fra både Spanien, Italien, Tyskland og selvfølgelig fra det rigtige Champagne i Nordfrankrig.
Kokkeskole / Mad

konfekt og kransekager

Vi skal lege med marcipan og fremstille kransekagestykker og konfekt. Kurset foregår i samarbejde med Kagehuset i Hovedgård
Kokkeskole / Mad

Steg og damp

Vi skal dampe fisk og grøntsager – stege og marinere lækkert kød – stege rødløgsrelish og bage brød – vi skal bruge lækre råvarer –vi skal dufte, smage og nyde det hele ved en afsluttende hyggelig middag.
Kokkeskole / Mad

Op på lakridserne

Denne aften vil vi hengive os til det nye "sort" - og opdage, at lakridsens finurlige univers er mere end sød lakridssirup og lakridspiber.
Kokkeskole / Mad

Det gluten- og mælkefri køkken

Kokkeskole / Mad

Lær at lave blomster i fondant

Dette fondantkursus er til dem, som allerede kan basis inden for fondantkagernes verden – men som ønsker at dygtiggøre sig i pyntningen.
Kokkeskole / Mad

Portvinsskole - røde portvine

Denne aften vil Peter fortælle om de røde tawny portvine, 10, 20, 30 og 40 års, samt colheita portvin. Vi skal smage 6 forskellige portvine, høre om lagring og fremstilling. Hvad kan vi servere vinene til samt historier fra de enkelte portvinshuse med Tawny som speciale.
Kokkeskole / Mad

Portvinsskole - Ruby, LBV, Vintage

Er du til Ruby portvine, LBV samt Vintage portvine, så er det nu du skal holde dig til.Vi skal smage 6 forskellige portvine, høre om fremstillingen, lagring, gemme potentiale, investering samt hvad kan vi servere til vinene af mad og andre lækkerier. Historier fra de store vintage huse.
Kokkeskole / Mad

Portvinsskole - mad og portvin

Denne hyggelige fredag aften får vi serveret små retter mad afpasset til de enkelte portvinstyper, hvor vi kommer rundt om alle portvinstyperne. En hel menu kun med portvine som ledsager. En aften for livsnydere og nysgerrige vinelskere.
Kokkeskole / Mad

Sundt og sødt uden mælk, gluten og hvidt sukker

Vi forvandler sprudlende sunde råvarer til fristende lækkerier. Vi laver lækre desserter, sunde snacks til madpakken, vi bager skønne kager, og så laver vi vores egne ispinde. Vi arbejder udelukkende med naturlige sødemidler og fibre. Vi kigger desuden nærmere på de forskellige sødemidler, og på, hvordan de påvirker kroppen.
Kokkeskole / Mad

Thai mad 2

Til alle jer, der har lyst til at lære det thailandske køkken lidt bedre at kende. Vi laver nye retter, så alle jer der har været med før, vil også kunne få noget ud af denne aften.
Kokkeskole / Mad

Ølsmagning - juleøl

Kokkeskole / Mad

Mad-kager-portvin mv

Kokkeskole / Mad

Ølsmagning - skotsk øl

Otte nye øl har Mathews fundet, som ikke tidligere har været i dette kongerige. Og vittighederne om og af skotter er også mange, så dem slipper du med garanti heller ikke for! Velsmagende topunderholdning milevidt fra kedelige gennemgange af brygprocesser og biokemiske formler!
Kokkeskole / Mad

Verdensmad

Kom til en inspirerende temaaften med verdensmad, - hvor vi kommer vidt omkring - og får et indblik i : middelhavs , indisk, marokkansk og det nordiske køkken.
Kokkeskole / Mad

Ægte mexicansk mad

I løbet af fire aftener lærer du at lave ægte mexicansk mad. Miguel kommer fra Mexico og vil lære dig at lave salsas, en rigtig guacamole, majspandekager og hovedretter, som man tilbereder dem i et mexicansk hjem - samt lækre desserter!