Skraldespand

Opdag verden med akryl

Opdag verden med akryl

Har du lyst til at prøve kræfter med maling, så er akrylmaling et rigtig godt sted at starte!

Her kommer du for alvor i gang med at male, og du skal på opdagelse gennem den fantastiske farveverden, vores omgivelser består af.Jeg vil udfordre dig med stillede opgaver, og du vil få styr på det grundlæggende ved akrylmaling. Du bliver klogere på farvelære, og på farvers virkninger og sammensætninger.

Vi leger bl.a. med opstillinger, komplementærfarver, varme og kolde billeder og pointillisme, men du vil også få lov til at eksperimentere med egne idéer. Her er den kreative proces et meditativt frirum, hvor vi i fællesskab vil fascineres af hinandens visuelle udtryksmåder. Dit blik for nuancer vil styrkes og jeg lover dig individuel sparring igennem hele processen.

Du skal medbringe et bundt gråt/brunt/hvidt karduspapir i min. str. A3, et tegnebræt, hvid malertape, store og små pensler, akrylmaling (min.
rød, gul, blå, hvid, sort), en palet (f.eks. engangstallerkener), et stort glas til vand, og en malerskjorte. Ønsker du at male på lærreder, bedes de medbragt.

Vi giver besked til dig, når vi ved, om kurset starter op. Så afvent køb af materialer, før du har fået besked fra FOF, så du ikke køber materialer forgæves.