Skraldespand

Akvarel på ferie

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at udtrykke din begejstring for farver og lys ved dine rejseoplevelser og vil give dig i kast med den hurtige akvarelproces. I løbet af en fredag eftermiddag og lørdag formiddag kommer du igennem de grundlæggende tekniske elementer af akvarelkunsten. Kurset vil ruste dig til at lave din kunstneriske dagbog på din næste rejse eller bare en tur i naturen. Hvis vejret tillader det, kommer vi til at male ude.

Jeg er uddannet i akvarel og tegning på Århus Kunstakademi og har i mange år malet landskaber i Danmark og på udenlandsrejser. Jeg glæder mig til at dele ud af mine erfaringer med at styre vand, farve og luft i den relativ korte malertid man har derude begejstret af pludselige motiver og omringet af rejsevenner.

Kurset er på i alt 7 lektioner fordelt på i en fredag eftermiddag og en lørdag formiddag. Kurset henvender sig til deltagere som tidligere har stiftet bekendskab med akvarel. Du skal medbringe en akvarelblok af kunstnerkvalitet, en skitsebog, en blyant 4B, akvarelpensel str.12, blandet hår(ikke kunststof), en akvarelæske i studiekvalitet. I er velkomne til at kontakte mig før kurset og få vejledning til materialer på pinadans@hotmail.com