Skraldespand

Vær kreativ! Tegning for begyndere og letøvede

Har du lysten til at begynde at tegne?

Eller er du allerede vild med den kreative proces, og vil du blive bedre til at mestre materialer som blyant, kul og blæk? I så fald er dette kursus noget for dig!

Her er et kreativt frirum, hvor vi leger med materialer og fordyber os i visuelle udtryk, både vores egne og hinandens. Vi vil undersøge verden omkring os ved hjælp af materialerne, og få finpudset vores evner til at beskrive den. Som udgangspunkt vil jeg udfordre dig med stillede opgaver, som vil tilpasses dine erfaringer.

Vi kommer hele paletten rundt. Du vil lære at arbejde ud fra klassiske tegneprincipper og teknikker og du får grundlæggende redskaber til at opbygge et billede. Vi leger bl.a. med kul, gråtoner, portrætter og små illustrationer. Vi skal beskæftige os med menneskekroppen i bevægelse og hvile og undersøge billedelementer som komposition, lys og skygge. Hvordan ser vores øjne egentlig på billeder, og hvordan kan vi bruge dette i den konkrete tegneproces?

Kurset vil give dig en bedre forståelse for det billedlige udtryk. Du vil finde glæde ved det kreative frirum. Dit blik for nuancer og din forståelse for materialernes styrker vil skærpes, og du vil få individuel sparring igennem hele processen!

2. mødegange i kursusforløbet skal vi tegne efter en model og udgifter til modellen er inkl. i deltagerprisen. Du skal medbringe et bundt skitsepapir (min. str. A3 f.eks. grå/brun/hvid kardus), en lineal, et viskelæder, en vandfast tusch, hårde og bløde blyanter (f.eks. 2H, HB, B, 2B, 4B) samt trækul og sortkridt (sort og gerne rød og hvid).

Vi giver besked til dig, når vi ved, om kurset starter op. Så afvent køb af materialer, før du har fået besked fra FOF, så du ikke køber materialer forgæves.