Skraldespand

Workshop - Kreativ tegneweekend for let øvede

Tag et pusterum fra hverdagen og kom til en intens kreativ tegneweekend!

Her vil du virkelig få tegnet igennem. Weekenden vil byde på fordybelse med klassiske tegneøvelser såvel som på sjove eksperimenter i hyggeligt fællesskab med andre.

Vi vil tegne efter en levende model i 3 lektioner, lege med mindre illustrationer og udforske opstillinger. Du bliver bl.a. klogere på lys, skygge, komposition og form, og du vil gå herfra med en større selvsikkerhed omkring materialerne og selvfølgelig nogle flotte og sjove tegninger.

Prisen er inkluderet model.

Du skal som minimum medbringe et bundt skitsepapir (min. str. A3 f.eks. grå/brun/hvid kardus), hårde og bløde blyanter (f.eks. 2H, HB, B, 2B, 4B), et viskelæder, trækul og sortkridt (sort og gerne rød og hvid). Hvis du vil udfordre dig selv med andre materialer så som farveblyanter, pastelkridt, akvarel eller akryl, er du også meget velkommen til at medbringe disse. Husk drikkevarer og madpakke. Kaffe og the kan købes på stedet.

Vi giver besked til dig, når vi ved, om kurset starter op. Så afvent køb af materialer, før du har fået besked fra FOF, så du ikke køber materialer forgæves.