Skraldespand

Ginsmagning

Ginsmagning

Aftenen indledes med lidt lette snacks (nødder, kiks etc.), så vi ikke skal dufte og smage på helt tom mave (det er ikke aftensmad, spis gerne hjemmefra). Derefter lærer vi lidt om, hvordan man dufter og smager god spiritus, så man får mest muligt ud af den gin, vi har i glassene. Og det praktiseres straks med denne menu (forbehold for ændringer):

  • Tanqueray Rangpur, fremstillet i Skotland på kolonne still, en Citrus og lime præget Gin, der er velegnet til at mikse i drinks, men som også kan nydes on the rocks.
  • Old English Gin – London Ols School Gin, på Champagne flaske, fremstillet af Henrik Hammer, en dasker i london , der producerer noget af det mest lækre Gin i verden, her i gammel Gin stil med originale urter.
  • Isle of Harris Gin – "Jyllandspremiere": Denne gin er fra det yderste Skotland, de ydre Hebrider. De spændende ingredienser, herunder lokalt høstet sukker-tang, gør denne gin yderst delikat og velsmagende! Fremragende Gin fra et ”Socially responsable Distillery”
  • Haymanns Old Tom Gin, fremstillet til admiralitetet i den Engelske flåde, et familie ejet destilleri, med stolte traditioner og fantastisk gin.
  • HERBIE GIN fremstilles i Nordjylland hvor botanicals, spiritus af højeste kvalitet og vand destilleres til en meget ren gin. Vandet kommer fra destilleriets egen boring, der i 30 meters dybde rammer det danske istids-landskab, hvilket leverer særdeles velsmagende vand.
  • Edinburgh Sea Side Gin, er fra et lille kælder Destilleri midt i Edinburgh, som laver en traditionel gin og så flere forskellige frugt Gins og så denne salte hav Gin som tilsat Erasmus Bond Dry, eksploderer i et fyrværkeri af dufte og smage.
  • Mixers – 2 forskellige spændende Tonics !

Alle materialer er inkl. i prisen.