Skraldespand

Gør kødfrie dage spændende og smagfulde

Kødfrie dage

Mangler du inspiration til at spise mindre kød og mere grønt og brug af tørrede bælgfrugter i din daglige madlavning Jeg tilbyder 2 aftener, hvor vi sætter fokus på at lave lækre og smagfulde/mættende grøntsagsretter udfra sæson, samt retter/salater med tørrede bælgfrugter, som kikærter, sorte/hvide bønner, linser, tørrede ærter m.m  - uden at det bliver kedeligt.

Forskellige korn typer som perlerug/byg, hampefrø og quinoa vil også indgå. Der bliver forklaret omkring principperne til de 5 grundsmage, og vi gør brug af grundsmagene til vores tilsmagning af retter. Det er vigtigt, at vi bliver mere bevidste om at skære ned på vores kødforbrug og derved nedsætte CO2 forbruget når vi sammensætter menu.

Materialer er inkl. i prisen.

Husk forklæde, evt kokkekniv og drikkevarer.