Skraldespand

Chokolade påskeæg, med konfekture

Vær med til at lave dine egne chokoladeæg, til dette års påske - med fyldte chokolader, enten ved siden af, eller indeni.

Her lærer du at støbe dit eget æg i chokolade, og får forskellige metoder til individuel pyntning af denne. Vi vejleder i at lave de fineste konfekture, med de mest populære smage. Du lærer at støbe chokoladeskaller/æggeskaller, fylde dem,  lukke dem igen, og samle til et helt æg - dertil hører også forskellige metoder til at få chokoladen til at "skinne" på bedste måde. Hvordan man farver sin chokolade, hvis man ønsker anden farve, og selvfølgelig kan vi ikke komme udenom lidt teori om hvorfor chokoladen reagerer som den gør, hvordan man holder den pæn under opbevaring og hvordan man kan forlænge eller forkorte holdbarheden.

Alt hvad du laver, må du tage med hjem til en fordelagtig særpris af 300,- kr. pr. kg. håndlavet chokolade (kursus pris)  Til orientering svarer 1 kg til CA. 85 stykker fyldt chokolade. Materialeprisen afregnes direkte med underviseren.

Livet smager bedre overtrukket med ægte chokolade!