Skraldespand

Operatur Berlin

OPERAREJSE TIL BERLIN

Har du lyst til at opleve opera, klassisk musik i verdensklasse og en pulserende storby med forårsfornemmelser? Så er denne forlængede weekend i Berlin et særligt tilbud til dig. Turen er både for dem, der allerede har kendskab til opera, og til dem, der har lyst til at kaste sig ud i denne genre, men aldrig rigtig har haft overskud til at taget skridtet ud mod de fantastiske oplevelser. Her behøver du ikke på forhånd at have brugt dage og timer på at forberede dig. Vi sørger for, at du får en fyldig introduktion til de musikalske oplevelser, ligesom der vil blive mulighed for en guidet tur rundt i den indtagende kulturby.

Weekenden åbner mulighed for at opleve nogle af de helt store operaklassikere. Især Mozart er stærkt repræsenteret med ikke mindre end fire forskellige operaer på tre dage. Du bestemmer selv, hvor mange og hvilke operaer du har lyst til at opleve.

Oversigt       
  Fre. 1. maj  Lør. 2 maj  Søn. 3 maj 
 Deutsche Oper: (Svanesøen)  Romeo & Julie  Don Carlos
 Komische Oper: Cosi fanTutte         Moses & Aron           Don Juan 
 Staatsoper:  Tryllefløjten 

Bortførelsen fra Seraillet 

Balletten Svanesøen formidles ikke på denne tur, det er blot til information. Billetkøb skal foretages på eget initiativ.

Praktisk information - klik her:

Turen arrangeres af FOF Rosing Ræderske. Med på turen er Lektor Niels Langballe og Operasanger Thomas Späth, som også vil være værter/guider på hele turen, og de vil sørge for at alle får en hyggelig og oplevelsesrig tur. På busrejsen til Berlin vil de to musikkyndige sørge for, at give en fyldig introduktion til de musikalske oplevelser, ligesom de under hele turen vil hjælpe med de praktiske opgaver.

Hotel:
Vi skal overnatte på hotel "Hotel Ivberg Premium", et godt 4 stjernet hotel midt i Berlin, med få minutters gang fra Berlins eksklusive centrum og Kurfürstendamm. Der er pt. reserveret 8 enkeltværelser til en merpris af kr. 200,- Se mere om hotellet her: Hotel Ivberg Premium

Pris:
I prisen er indeholdt: Transport til Berlin inkl. morgenmad, 3 hotelovernatninger med morgenmad, en guidet tur i Berlin, transport til operahusene, transport retur til Danmark inkl. smør-selv-madpakke og eftermiddagskaffe. Frokost og aftensmad er for egen regning. Der er ikke planlagt fællesspisning, da vi lægger op til, at der bliver mulighed for en del tid på egen hånd. Fællesspisning kan arrangeres efter ønske og for egen betaling. 

Operabilletter:
Du skal booke de teaterbilletter du ønsker at gøre brug af ved at booke dem via nedenstående links. Vi går efter de bedste billetter om muligt. Billetterne indkøbes/fordeles efter først til mølle princippet. Du bliver ikke opkrævet for billetterne før vi har tilstrækkelig med deltagere til at vi kan gennemføre turen. Herefter er betalingen bindende. Vi bestræber os på at opfylde alles musikalske ønsker, men er selvfølgelig afhængig af billetsalget på de respektive operahuse. Det er ikke muligt at reservere billetter, hvorfor vi køber billetterne efter den 1. marts, når vi ved om der er tilstrækkelig med tilmeldinger.

Tilmelding:

 1. Tilmelding til selve turen: Køb operaturen ved at trykke på "tilmeld". Skriv i bemærknings feltet, hvis du ønsker enkeltværelse (merpris = kr. 200,-). Enkeltværelser tildeles efter først til mølle-princippet. Hvis der ikke er til strækkelig med tilmeldinger til at gennemføre turen, får du selvfølgelig alle penge retur.
 2. DEADLINE for tilmelding til turen er den 1. marts 2015. Minimum 30 deltagere for at turen gennemføres. Max antal pladser = 52
 3. Booking af de ønskede operabilletter (valgfrit): Læs en kort beskrivelse samt book billetterne via linkene nedenfor (vær opmærksom på IKKE at booke billetter til 2 forestillinger på samme aften, se oversigt ovenfor) Vi går efter billetter i prisklasse B og C.
  1. Cosi fan Tutte (Mozart)
  2. Romeo & Julie (Berlioz)
  3. Moses & Aron (Schönberg)
  4. Tryllefløjten (Mozart)
  5. Don Carlos (Verdi)
  6. Don Juan (Mozart)
  7. Bortførelsen fra Seraillet (Mozart)

Rejseplan:

 • Der er afrejse fra Horsens Banegård fredag 1. maj kl. 06.00, og opsamling på Vejle Banegård kl. 06.45 - forventet ankomst ved hotellet i Berlin kl. ca. 15.00.
 • Afgang (for dem med billetter til Cosi fan Tutte eller Tryllefløjten) fra Hotellet fredag kl. ca. 17.15
 • De øvrige bustider formidles undervejs.
 • Vi forlader Berlin efter morgenmaden mandag den 4. maj kl. 10.00 og forventer at være retur i Vejle kl. ca. 17.30 og Horsens kl. ca. 18.15