Skraldespand

10 trin til drømmenes univers - Torben Pedersen

Observation af drømme og meningen med drømme hører til et af menneskets tidligste bevidste observationer af psykisk indhold. Drømme har til alle tider været en kilde til nysgerrighed, inspiration, begejstring og ubehag for os mennesker. Og det er der flere årsager til. For eksempel, at alt kan lade sig gøre i drømme. Selv den mest fantasifulde person kommer til kort, når drømmene for alvor folder sig ud. Det er et univers, der giver os et lille indblik i, hvor uendelig omfangsrig vores underbevidsthed er i forhold til vores vågne bevidsthed.

At drømmene kan påvirke os meget stærkt følelsesmæssigt, uanset om vi husker drømmene eller ej. Og ikke mindst at drømme har budskaber til os, som vi i vores daglige liv kan have stor glæde af at kende til… hvis vi ved,hvordan vi skal tolke budskaberne.Man kan populært sagt sige, at drømme er vores egen bedste psykolog og billigste. Ikke at sammenligne med alvorlige psykiske problemer og diagnoser.

Men det som de fleste mennesker dagligt mærker til i mere eller mindre grad, i form af hæmninger og angst. Her kan drømme have en særdeles positiv indflydelse og stor hjælp til at forstå og handle i forhold til hvad der lige nu optager os. Med andre ord, drømme gør, hvad de kan for at holde os på sporet i forhold til hvad, der er bedst for os. Vi kan lytte eller lade være - ligegyldigt hvad vi gør, indretter vores underbevidsthed sig efter vore valg. Lytter vi ikke, kan drømmene blive til gentagne drømme eller i værste fald mareridt.

På dette kursus ”ti trin til drømmenes univers” får du redskaber til at tolke egne drømme. Du lærer, hvordan du systematisk griber en analyse an. Du vil få kendskab til den nyeste viden omkring drømme og deres funktion. Du får viden om Lucide drømme, inkubationsdrømme, kompensationsdrømme, mareridt, gentagne drømme og meget mere. Så vil du lære dig selv bedre at kende gennem dine drømme og som bonus få et rigere liv -  så er dette kursus lige noget for dig.