Skraldespand

Det dobbelte kram

Det dobbelte kram i praksis

Kender du det klassiske helbreds-KRAM med fokus på de 4 livsstilsområder, der har indflydelse på helbredet; Kost, Rygning, Alkohol og Motion? Undres du over, hvorfor der fortsat er så mange som ”ikke bare gør det rigtige”, ”ikke bare tager sig sammen” og ”ikke bare bliver sundere”?

Så er Kurset Det Dobbelt Kram i Praksis lige noget for dig.

Her får det klassiske helbreds-Kram følgeskab af Det mentale sundheds-KRAM med fokus på 4 faktorer, der har indflydelse på robusthed og psykisk modstandskraft; Kompetencer, Relationer, Accept og Mestring.

Kurset giver dig konkrete redskaber til implementering af metoden i hverdagen og håndgribelige spørgeteknikker, som hjælper både dig og dem du arbejder med.

Kurset afvikles i samarbejde med uddannelsescenter for Mental Sundhed.

Prisen er inkl. forplejning

Sundhedsbakken (billedet): Livet er spændt ud mellem vilje og vilkår. Der er brug for tværgående indsatser for at omfavne de faktorer, der har indflydelse på menneskets trivsel. Faktorerne kan have en positiv og en negativ side, og jo mere den mentale rygsæk er fyldt med reflekterende livserfaringer, viden og mestringsstrategier, jo mere robusthed er der til at arbejde med sin mentale sundhed og sit fysiske helbred.

Kilde; Peter Thybo. Det Dobbelte Kram,- Et tværfagligt grundlag for mental sundhed, helbred og trivsel