Skraldespand

Er du særligt sensitiv - workshop

Workshoppen er for dig, som for nylig har genkendt dig selv som særligt sensitiv og gerne vil vide mere. 
Find ud af, hvad det kan betyde for dig at være blandt de ca. 20 % af befolkningen, som har et ekstra påvirkeligt nervesystem. Hvordan du får balance i livet med de udfordringer og gaver, du har fået.
Du behøver ikke vide noget om særlig sensitivitet (HSP) på forhånd. Hvis du ved lidt – fx fra et foredrag, vil du kunne arbejde lidt dybere med tingene på workshoppen og blive klogere på, hvordan du får din viden integreret i din egen hverdag, så du finder mere ro, større overskud og klarhed over, hvordan du kommer videre i en retning, der virker for dig.

Har du også et særligt sensitivt barn, vil du kunne få en større forståelse for, hvordan du bedst kan møde og støtte dit barn, men workshoppen handler grundlæggende om voksenlivet som særligt sensitiv.
Indhold:

• Karakteristiske kendetegn for det særligt sensitive menneske.
• Fire forskellige måder at være sensitiv på.
• Hvad er HSP og hvad er HSS? (Og hvad er du?)
• Hvordan kan du leve dit liv i størst mulig harmoni med dit personlighedstræk?
• Hvad kan du gøre for at undgå overbelastning?

Dagen vil byde på oplæg, tid til refleksion og individuelt arbejde, dialog i små grupper, fælles dialog og masser af grin. Vi lægger pauser ind jævnligt, så risikoen for overstimulering mindskes. I pauserne er du fri til at trække dig tilbage alene, gå en tur eller være sammen med andre. Alt efter dit behov.

Medbring mad til frokost. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te og lidt sunde snacks.

Underviser: Anette Christensen, TrivselsGuide www.trivselsguide.dk