Skraldespand

Hårfjerning med voks - for alle

Hårfjerning med voks - for alle

På dette endags-kursus lærer du at vokse dine egne eller en venindes ben og armhuler. Hårfjerning med voks er en utrolig effektiv og langtidsholdbar måde at fjerne uønsket hårvækst på. Når hårstrået fjernes med voks, trækkes hele håret ud med rod, hvilket betyder, at der går lang tid, før det kommer et nyt hår.

På kurset lærer du det nødvendige for at kunne lave behandlingerne på dig selv og/eller en veninde. Egenbetaling til brug af produkter til kurset pr. kursist: 50kr. (medbringes kontant/via mobilepay til underviseren).

OBS:

  • Det forventes at du er indstillet på at vokse dig selv, hvis du tilmelder dig 1 person. Hvis 2 tilmelder sig sammen, vokser I på hinanden.
  • Dine hår på underben og armhuler skal være lange nok til at blive vokset. Hvis du normalt barberer dig, skal du ikke barbere dig mindst 2 uger for kurset. Er du vant til at blive vokset, skal du ikke blive vokset mindst 4-6 uger før kurset. Du kan IKKE deltage i kurset, hvis dine hår ikke er lange nok. De skal være min. 5 millimeter. Er hårene over 1 cm, anbefales det at ”trimme” hårene, så de ikke er så lange, (dog minimum 0,5 cm)