Skraldespand

Harmoni med kærlighed

Harmoni med kærlighed

Dette kursus handler om at skabe kærlighed i jeres liv. Den der gode følelse indeni, omkring jeres partner og jer selv. Og herfra er det faktisk lettere at holde af alle andre. Der er metoder til at give slip på hindringer og bevidst skabe mere kærlighed i jer selv. Det kan være en kraftfuld proces at gennemgå sammen med en partner. Men også som single kan det gøre dit liv bedre og hjælpe dig med at tiltrække den kæreste, du ønsker.

Det kræver ingen forhåndsviden af dig - bare en villighed til skabe mere af det, du ønsker dig i et forhold eller i dit singleliv! Initimitet, romance og seksualitet er alle ofte udtryk for kærlighed og nogle, man bevidst kan skabe mere af.

Jeg er underviser i "Loven om Tiltrækning og selvudvikling". Kærlighed er i virkeligheden det mest naturlige i verden og ikke noget, der behøver læres. Men nogle gange har vi glemt denne egenskab bag negative selvbilleder eller ideer, kærlighed, verden eller seksualitet. Vi arbejder her med at løsne op, så du kan mærke mere af denne naturlige kraft i dit liv og særligt i dit forhold.