Skraldespand

Engelsk - Niveau 4

  

Er du ikke helt klar til niv. V, men ønsker at genopfriske og udvikle dit skoleengelsk? Har du brug for at kunne bruge engelsk på jobbet, eller vil du gerne kunne begå dig på ferien i engelsktalende lande? Eller vil du blot gerne kunne kommunikere bedre på engelsk og læse små artikler og tekster?

Jeg tilbyder en undervisning, der fokuserer på hverdagsengelsk. Gennem dialog i grupper og på klassen, gennemgang af faglige tekster og niveautilpassede bøger og ordlege vil du få udvidet dit ordforråd og opnå et mere flydende engelsk. Grammatikken tager vi et trin op i forhold til niveau 3, og der vil være lektier i form af skriftlige opgaver og læsning af tekster. Jeg vil som en naturlig del af undervisningen bede kursisterne om input, så undervisningen kan tilrettes jeres behov.

Du vil gennem dialogøvelser i små grupper lære at deltage i hverdagssamtaler og tilegne dig nogle udtryk, som vil gøre det både sjovere og nemmere for dig at rejse i engelsktalende lande. Du vil blive bedre rustet til de nye udfordringer på jobbet i en verden, der bliver mere og mere globaliseret. Eller måske vil du gerne kunne hjælpe dine børn eller børnebørn med lektierne?

Så kom frisk og bliv klar til situationer på jobbet, din næste ferie, eller noget helt tredje.