Skraldespand

Fra påske til pinse - italiensk

"Fra påske til pinse" vil være baseret på et mix af samtale, grammatik og lytteøvelser med fokus på sommerferiens mange sproglige udfordringer. Vi vil kunne give dig en rigtig god sproglig basis, som vil øge dine oplevelser i et italiensktalende land.

I lufthavnen:
Vi arbejder med de mest almindelige sætninger og vigtigste ord, som bliver anvendt i en lufthavn. Vi diskuterer sætningernes opbygning og ved brug af diverse opgaver, vil vi komme igennem forskellige gramatiske udfordringer. Vi vil samtale, se filmklip og herved blive fortrolige med ordforrådet, når vi bevæger os rundt i lufthavnen.

På hotellet
Vi arbejder med de mest almindelige sætninger og vigtigste ord som bliver anvendt på et hotel. Vi diskuterer sætningernes opbygning og ved brug af diverse opgaver vil vi komme igennem forskellige gramatiske udfordringer. Vi vil samtale, læse artikler og herved blive fortrolige med ordforrådet, når vi befinder os på et hotel.

På restaurant
Vi arbejder med de mest almindelige sætninger og vigtigste ord, som bliver anvendt, når vi skal ud at spise på restaurant. Vi diskuterer sætningernes opbygning og ved brug af diverse opgaver, vil vi komme igennem forskellige gramatiske udfordringer. Vi vil samtale, diskutere opskrifter og herved blive fortrolige med ordforrådet, når vi skal bestille mad.

Komme rundt på egen hånd
Vi arbejder med de mest almindelige sætninger og vigtigste ord, som bliver anvendt, når vi skal rejse rundt i verden. Vi diskuterer sætningernes opbygning og ved brug af diverse opgaver, vil vi komme igennem forskellige gramatiske udfordringer. Vi vil samtale, diskutere forskellige filmklip og herved blive fortrolige med ordforrådet, når vi rejse rundt i verden.

Offentlige myndigheder (læge, politi o.a.)
Vi arbejder med de mest almindelige sætninger og vigtigste ord, som bliver anvendt, hvis vi skal i kontakt med offentlige myndigheder. Vi diskuterer sætningernes opbygning og ved brug af diverse opgaver, vil vi komme igennem forskellige gramatiske udfordringer. Vi vil samtale, diskutere de forskellige sproglige udfordringer og herved blive fortrolige med ordforrådet og udtale. Og vi vil her på den sidste undervisningsdag også reflektere over ugens oplevelser.

Der må påregnes ekstra udgifter til bøger og/eller kopier, som afregnes direkte med underviseren.

Vores underviser er italiener og undervisningen vil derfor foregår på mix af italiensk, engelsk og lidt
dansk.

BEMÆRK venligst, at dette hold ikke er for begyndere.