Skraldespand

Stylecoaching

Et spændende Styling-kursus, som afholdes -on location- i butikken Ny Mundering, Vejle og Modecentret i Horsens.

Måske har du en drøm om at blive ”hende med den altid smarte tøjstil”. Her byder kurset på en masse fif til at nå den position, uanset alder og kropsform indenfor str. 34 – 42. Du kender det sikkert, når du kigger ind i din garderobe, så ser den ofte ”kedelig ud”, og du har måske svært ved at ramme det smarte look og den tøjstil, som gør noget godt for dig.

Kurset kan hjælpe dig videre med at finde ud af, hvilken stil du skal forfølge, og om du skal ændre radikal kurs eller du blot skal arbejde anderledes med dine udtryk. Indehaver Karen Johanne Frank Ny Mundering i Vejle tager holdet igennem en gennemgang at tidens trend, og hvad der rører sig i modebranchen netop nu, og det samme gør Benedikte Nørgaard i Modecentret i Horsens.

Der vil være mange gode råd om, hvordan man kan sammensætte tøj, farver og stilarter, og hvordan få stykker tøj kan skabe mange sæt. Vi arbejder med stilarter og hvordan tøj kan skabe et helt nyt udtryk eller blot understrege den stil, du føler dig bedst tilpas i. Der er mulighed for at prøve de forskellige stilarter, så du får en forståelse for, hvad tøj kan gøre af gode ting for dig og din personlighed, når du har tøjet på.

Læs mere om butikken på: www.nymundering.dk

Læs mere om butikken på: www.modecentret.dk  ( Modecentret er ved at få lavet ny hjemmeside, så du kan desværre opleve, at den ikke virker.)