Skraldespand

Bliv din egen rejseekspert - og spar tusindvis af kroner!

Bliv din egen rejseekspert - og spar tusindvis af kroner!

Har du lyst til selv at sammenstykke dine rejser, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Så kommer nu muligheden! Med dette kursus bliver du nemlig i stand til selv at sammensætte og købe dine rejser på nettet.

Mange er ikke klar over, hvor de skal lede og hvor let det egentlig kan være at finde den perfekte rejse for netop dem. De ringer derfor til et rejsebureau, der kan ordne det hele – dog ofte til en dyr pris. Men sådan behøver det ikke at være!

Med dette kursus lærer du – trin for trin – hvordan du selv kan sammensætte dine rejser på nettet. Du vil komme til at kende gode sider at kigge efter flybilletter, de bedste tips til søgning efter hoteller og billeje - og andre praktiske ting som du kan få brug for at vide, når du skal til udlandet.

Til hver kursusgang (5 mødegange) vil der være indledende undervisning i dagens emne, og herefter vil du som kursist få mulighed for selv at prøve tingene af i praksis, mens Flemming som underviser vil vejlede og hjælpe undervejs.

Til slut vil du modtage et handout/en mail med aftenens vigtigste pointer, så du er godt klædt på til at gå hjem og undersøge videre.
Kursusplan:

1.    Hvordan søger jeg efter flybilletter?
2.    Hvordan finder jeg det rette hotel til mig (og min familie)?
3.    Hvordan lejer jeg en bil til rejsen?
4.    Hvordan finder jeg ud af de praktiske ting omkring min destination: vejr, valuta, visum, vacciner etc.?
5.    Hvordan finder jeg rejsebureauernes tilbud, afbudsrejser og temarejser som f.eks. krydstogt, safari og
        skiferie, hvis jeg alligevel gerne vil undersøge dem?

OBS! På dette kursus kræver det, at du selv medbringer en computer/tablet.