Til undervisere

Orlov - VW-bus eftermiddag

Oplev og se vw-bussen, Europa-tur med orlov, fof Horsens, Hedensted og Vejle

Orlov - VW-bus eftermiddag

Min orlov nærmer sig med hastige skridt. Mange har spurgt til min orlov. Og nej der er intet alvorligt. Jeg har taget orlov fordi jeg har lyst til i en periode at være mere i nuet, ikke have travlt, nyde det simple liv, og rigtig mange andre gode grunde.

Det skal bevidst gå langsomt, derfor har jeg købt en gammel vw-camper fra 1966, som jeg har brugt snart 2,5 år på at sætte i stand. Det har været en fantastisk proces at være igennem, sjovt at lære en masse nyt og for første gang har jeg fundet mig en hobby, hvor jeg helt glemmer tid og sted. Derudover har jeg mødt en vw-verden som er helt fantastisk.

Min orlov starter 1. april og jeg forventer at afgang bliver den 18. april. Jeg vil køre rundt i Europa på må og få. Ingen plan, bare lade mig guide af dem jeg møder på min vej. Der er ikke noget jeg skal nå og undgår alt, hvad der lugter af turistfælder. Søger de små unikke steder ad små veje - ingen motorveje.

Og ja, jeg skal køre alene. Det er også en del af den udfordring jeg har givet mig selv. Jeg får besøg undervejs af dem der kan finde ud af at komme derhen, hvor jeg befinder mig. Det glæder jeg mig til.

En orlov kan kun lade sig gøre når man har så fantastisk en opbakning fra bestyrelse, personale og undervisere. Det skal I alle have en stor tak for.

De fleste opgaver er efterhånden ved at være fordelt. Og med det dreamteam jeg har på kontoret og jer fantastiske undervisere, så bliver det jo ingen sag at vinke farvel til FOF og kontoret for en stund. Min orlov starter som sagt 1. april og jeg forventer at være tilbage igen senest 1. november.

Er du på Facebook, så har jeg oprettet en gruppe: "Europa rundt i VW", hvis du skulle have tid og lyst til at følge mig.

Til alle jer der har tid og lyst til at se min VW-bus og komme og hilse af, så vil jeg komme forbi FOF Horsens på Ane Staunings Vej 21, søndag den 8. april kl. 14.00, hvor jeg giver en øl/vand og lidt chips.

For at jeg ved, hvor mange der dukker op, vil jeg gerne at du tilmelder dig via linket nedenfor. På forhånd tak.

Jeg glæder mig til at se dig.

Knus
Anne