Foredrag og debat

Mikkel og den store verden

Hør på Mikkel Beha og hans jorden rundt rejse her i Horsens

Mikkel og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunktet vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel om familiens rejser, de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem. Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt været på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen, er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

Vigtigt: Billetter købes hos FOF. Nummererede pladser sendes pr. mail fra Horsens Ny Teater. Pladserne tildeles efter tilmeldingsdato.  Du er tilmeldt foredraget, når du har modtaget en endelig bekræftelse fra FOF.


Arrangementet er støttet af Horsens Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Pris
190700
tir 30-04-19 19:00
Horsens
Mikkel Beha
Kr. 255