Foredrag og debat

Et arbejdsliv på Iskanten

Første danske kvinde i The Explorers Club, hør på Cecillia og hendes eventyr, fof Horsens, Hedensted og Vejle

Eventyrer, Havpattedyrbiolog og Fotojournalist

Udover at være medlem af Kvindelige Eventyrere, er Cecilia Vanman den første danske kvinde der er blevet optaget som Fellow i The Explorers Club - verdens mest prestigefyldte klub for videnskabsfolk og eventyrere.

Igennem sit arbejde som havpattedyrbiolog rejser Cecilia i hele verden og har sejlet både langs Arktiske kyster, i Sortehavet, ved Antarktis og Sydhavet, Det Kinesiske Hav, Middelhavet, Nordøst- og Nordvest Atlanten, Vestindien og under pirattrusler i Det Indiske Ocean. 

Cecilia er ekspeditionsleder på udfordrende filmproduktioner og har blandt andet arbejdet for Leonardo di Caprio og National Geographic Society i Canadas Arktis. Hun har som eneste dansker planlagt og ledt tre forskellige ekspeditioner igennem den barske Nordvestpassage fra Alaska, over det nordamerikanske kontinent til Grønland og har arbejdet under havets overflade som redningsdykker for rekordjagende fridykkere og som stuntdykker på spillefilm. 

Cecilia arbejder også som fotojournalist og har skrevet reportager om Frømandskorpset, Slædepatruljen Sirius, Flyvevåbnets Helikopterredningstjeneste og sine egne, inspirerende rejseeventyr og ekspeditioner. Hun har fokus på rejseeventyr, natur, lederskab og samarbejde under ekstreme ekspeditioner, dyreliv og klimaforandringer og er en passioneret og engageret foredragsholder som formidler dragende fortællinger fra et unikt arbejdsliv ud fra fantastiske fotos. Se lidt bileder HER