friluftsliv-kæledyr-jagt-navigation m.m

Hundens sprog: Hvad fortæller den dig?

Konsulent i hundeadfærd – Sabrina Svane – tilbyder dig et par inspirationsrige timer, som giver dig alle grundelementerne til at forstå din hund og aflæse både positive og negative situationer.

Ønsker du at opnå en bedre forståelse for hunden som dyr og hvordan den kommunikerer? Vil du lære at aflæse din hund, så du ved hvornår din hund føler sig tryg eller utryg? Så kom med til et par lærerige timer i hundenes tegn.

Lær at forstå din hund, dens signaler og hvornår man kan aflæse, at en situation er for stressende for hunden at være i. Timen inkluderer en gennemgang af de dæmpende og afstandssøgende signaler i hundeverdenen, og hvorfor de er så vigtige for hundeejere at være opmærksomme på.

Hovedemnerne i dette kursus:

• Hundens forfader ulven – sprogets oprindelse

• Hunden i dag – avlens indflydelse på sproget

• Stressmekanismen – stress og dens indflydelse på kommunikation

• Din hund – personligheder og tolerancetærskler, deres indflydelse på temperament

• Hundens sprog – gennemgang af dæmpende og afstandssøgende signaler i hundeverdenen

• Interaktioner med andre hunde – hvad man som hundeejer kan være opmærksom på

Al gennemgang på kursuset stammer fra videnskabelige undersøgelser og studier, derfor kan man være sikker på at alt gennemgået materiale har hold i fakta.

Bemærk: Prisen er sat efter at der vil være mulighed for den enkelte deltager til at spørge ind til en situation med deres hund, som de ønsker svar på!

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
165818
ons 09-11-16 19:00
Horsens
Sabrina Svane
2,5 lekt.
Kr. 115